Clooney saksøker paparazzi

(17.08.2009, sist oppdatert 17.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

George Clooney fikk nok av innpåslitne fotografer på ferie i Italia. Nå har han bestemt seg for å saksøke en fotograf.

Søksmålet kommer i kjølvannet av en episode der en paparazzifotograf klatret over en mur og tok seg inn på eiendommen til Clooney i Lake Como i Italia. Fotografen tok blant annet bilder av en 13 år gammel jente som sto og skiftet på et gjesterom.

 

Men det er ikke bare fotografen som Clooney vil saksøke. Han skal også gå rettens vei mot de to bladene som trykket fotografens bilder.

 

- Vi saksøker to blader og en fotograf. Jeg vet ikke helt hvordan loven fungerer i USA men i Italia er det ulovlig for fotografer å klatre over murvegger og ta bilder med telelinse av en 13 år gammel jente inne på sitt eget soverom. Der trekker jeg grensen for hva som er privat, sier Clooney ifølge wenn.com.

 

Fotografen tok også bilder av Clooney og hans kjæreste Elisabetta Canalis mens de oppholdt seg i hagen på eiendommen i Italia.

(©NTB)

 


Les alt om George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews