Clooney og Davis fikk prestisjepriser

(13.01.2012, sist oppdatert 13.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

George Clooney og Viola Davis fikk de gjeve statuettene i kategoriene beste mannlige og kvinnelige skuespiller under Critics‘ Choice Movie Awards torsdag kveld.

I kategorien beste film var det filmen «The Artist» som gikk av med seieren på prisgallaen som gikk av stabelen i Hollywood torsdag kveld.

 

- Jeg liker ikke så godt å snakke offentlig, sa regissøren Michel Hazanavicius - som i stedet inviterte alle skuespillerne opp på scenen for å feire hederen sammen med ham.

 

Hazanavicius fikk også prisen beste regissør for «The Artist». - Det er så mange flotte mennesker her. Jeg må bare tvinge meg selv til ikke å gå rundt og be om autografer, spøkte han fra scenen.

 

Filmen fikk også pris i kategorien beste kostymedesign.

 

George Clooney fikk pris for beste mannlige skuespillerprestasjon i filmen «The Descendants», mens Viola Davis landet prisen på kvinnesiden for innsatsen i «The Help».

 

 


Les alt om George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews