- Clooney kommer tilbake til «Akutten»

(22.01.2009, sist oppdatert 22.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Det har vært hevdet at George Clooney ikke ville la seg overtale til å gjøre en gjesteopptreden i den aller siste sesongen av dramaserien «Akutten».

For Clooneys del, var det nettopp i denne serien han fikk sitt store gjennombrudd. Siden har det ikke manglet på filmroller av den riktig gullkantede sorten. Og da produsentene bak sykehusserien tidligere forsøkte å få Clooney interessert i en reprise på rollen som Dr. Doug Ross, svarte talsperson hans at det ikke passet inn i timeplanen.

 

«Akutten»-produsent David Zabel har imidlertid ikke gitt seg, og har stått på for å få Clooney til å gjøre en siste innsats ved Chicagos County General Hospital. Og nå skal Clooney ha ombestemt seg - og vil gjøre sin gamle rolle en gang til. Det melder i alle fall magasinet People, som hevder at «Akutten»-skaperen John Wells vil stenge innspillingssettet den dagen Clooney gjør sine scener - for å holde det hele hemmelig.

 

Clooney ble introdusert som den kjekke, mørke legen i «Akutten» i 1994. Han mønstret av serien, som i perioder har toppet seerstatistikken i USA, i 1999. Etter 15 sesonger blir det i mai 2009 kroken på døra for serien, som vi her hjemme har kunnet følge på TV3. Avslutningen vil bestå av en times lang oppsummering, etterfulgt av en to-timer lang avslutningsepisode.

(©NTB)

 


Les alt om George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews