Clooney får med seg Craig i krigsfilm

(30.10.2012, sist oppdatert 30.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Til sin nye krigsfilm har George Clooney sikret seg britene Daniel Craig og Hugh Bonneville, sistnevnte kjent som Lord Grantham i «Downton Abbey».

Clooney har selv skrevet manus til «The Monuments Men» sammen med sin faste samarbeidspartner Grant Heslov. De to ble Oscar-nominert for manuset til «Good Night, and Good Luck» i 2005.

 

Filmen bygger på bokgen ved samme tittel av Robert M. Edsel. Handlingen tar for seg hvordan en gruppe kunsteksperter, utpekt av den amerikanske regjeringen, prøver å sikre seg mesterverk som nazistene har stjålet - før Hitler rekker å ødelegge dem.

 

Allerede på rollelisten står John Goodman, Bill Murray, Cate Blanchett og Jean Dujardin, sistnevnte vant Oscar for sin innsats i «The Artist», ifølge Deadline.

 

- Jeg er spent på dette. Det er en morsom film fordi det kan være stor underholdning. Det blir et stort budsjett, du kan ikke gjøre dette i liten målestokk, det er ilandsetting i Normandie, sier Clooney til bransjenettstedet The Wrap.

 

Innspillingen starter til neste år og med premiere i 2014.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews