Clooney er redd for våpen

(16.09.2010, sist oppdatert 16.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

George Clooney innrømmer at han er redd for våpen selv om han jevnlig bruker dem i filmer.

49-åringen er vant til å behandle våpen, både gjennom sitt filmarbeid og fra sin oppvekst i Kentucky, men hevder at han fortsatt ikke er komfortabel med det.

 

- Håndvåpen, rifler - det er noe skremmende ved dem. Jeg har lært å bruke dem, men jeg er fortsatt skremt av dem.

 

Clooney sier også at han ikke er redd for å bli eldre eller miste sitt utseende fordi han tror det vil gi ham en større bredde i rollene han blir tilbudt.

 

I et intervju med den tyske avisa Sueddeutsche Zeitung forklarer han også hvorfor han aldri har grodd fast i en spesiell rolle.

 

- Det skyldes at jeg ikke har hatt noen suksess. Nei, for å være ærlig. Hvis du har stor fremgang i en bestemt rolle eller sjanger risikerer du å gro fast der. Hittil har jeg vært mer eller mindre heldig.

 

- Den andre grunnen er min alder. Jeg eldes bokstavelig talt foran dere, men er ikke forfengelig. Jeg ønsker det velkommen. Ellers ville jeg ha farget håret mitt nå. Jeg blir så klart ikke lenger tilbudt roller som en romantisk helt, men i min alder får jeg spille flere og flere karakterroller, sier Clooney.

(©NTB)

 


Les alt om George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews