- Slumdog-stjernene er sammen

(28.04.2009, sist oppdatert 28.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Stjernene fra filmen «Slumdog Millionaire» har funnet hverandre på privatfronten.

Dev Patel (19) og Freida Pinto (24) har lenge nektet for at det oppsto følelser mellom dem da de spilte inn Oscar-grossisten «Slumdog Millionaire». Ryktene begynte å komme tidlig i år, men hele tiden har de to hevdet at det bare er snakk om vennskap mellom dem.

 

Nå sier Dev Patels mor noe helt annet.

 

Forrige uke ble filmprofilene fotografert sammen ute på det som så ut som en svært så romantisk middag. Og en uke etter at bildene kom ut, bekrefter nå mamma Patel at de to er et par.

 

- Først var det filmen og nå faller flere ting på plass. Livet kunne ikke vært bedre for ham. Freida er virkelig vakker og jeg er veldig glad på deres vegne, sier hun ifølge Daily Mirror.

 

Hun forteller videre at sønnen fløy til Israel for å være sammen med Freida - som spiller inn dramaet «Miral» i Jerusalem.

(©NTB)

 

 


Les alt om Freida Pinto!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.294 sec - 1 pageviews