Rourke i medvind

(03.03.2010, sist oppdatert 03.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mickey Rourke ser ut til å ha blitt en etterspurt skuespiller etter suksessen med «The Wrestler» for to år siden.

Rourke, som opplevde rolletørke i Hollywood i mange år, er tilbake for fullt, melder Variety. Han fikk tidenes comeback da han spilte hovedrollen i «The Wrestler», en innsats han ble Oscar-nominert for og som sørget for at han nå har en Golden Globe-statuett på peishylla.

 

Siste nytt er at han er aktuell for den kommende filmen «War of the Gods», en film som passer fint inn i bølgen med filmer som omhandler gresk mytologi. Her skal Rourke spille en skurkerolle.

 

Freida Pinto og Henry Cavall har også sikret seg roller i denne filmen, melder filmbransjebladet videre. Filmen handler om den unge krigeren Thesus, som leder sine menn til et slag mellom de udødelige greske gudene - for å redde menneskeheten.

 

Tarsem Singh skal regissere actioneventyret og filmen går i innspilling i april.

 

Mickey Rourke ser vi først som russisk skurk i «Iron Man 2». Han er også aktuell med en rolle i den kommende nyversjonen av «Conan Barbaren».

(©NTB)

 


Les alt om Freida Pinto!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews