Pinto: - Berømmelsen tynget

(08.05.2012, sist oppdatert 08.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den indiske skuespilleren Freida Pinto snakker i et nytt intervju om hvor overveldende hun opplevde det å bli verdensberømt over natten.

Etter storfilmen «Slumdog Millionaire» i 2008 ble Freida Pinto et stort fenomen. Den 27 år gamle skuespilleren forteller nå at hun nesten ikke taklet kjendistilværelsen som fulgte på kjøpet. Hun sier at kjæresten Dev Patel var den eneste som forsto henne. Hun forklarer:

 

- Dersom jeg trengte å snakke med noen om hva som skjedde, var han den eneste som forsto hva som foregikk. Det var fint å ha de øyeblikkene og den erfaringen sammen.

 

- Det tok en stund å akseptere alt som skjedde. Selv om jeg var glad for det, var det neste for mye å ta inn for en som aldri hadde erfart noe slikt. Jeg omga meg med gode folk, familie og nære venner, og det hjalp meg til å holde beina på jorda.

 

- Men når det er sagt, jeg visste jeg måtte smi mens jernet var varmt, sier hun videre til Daily Telegraph.

(©NTB)

 

 


Les alt om Freida Pinto!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews