Fra Slumdog til James Bond

(13.03.2009, sist oppdatert 13.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Freida Pinto fra «Slumdog Millionaire» kan bli ny Bond-pike.

24-åringen skal nå være invitert til prøvefilming for den neste 007-filmen.

 

Det er ikke utelukkende suksessen til Freidas debut på lerretet i «Slumdog Millionaire» som har gjort at James Bond-produsentene, med Barbara Broccoli i spissen, har fått øynene opp for den indiske skjønnheten.

 

Hun var aktuell allerede da de gjorde castingen til «Quantum of Solace», men en kilde sier til The Sun at man anså at Freida da var «for ung til å være kjærlighetsobjektet til en hemmelig agent». Men nå er hun gammel nok til å innta plassen ved siden av Daniel Craig, sies det videre.

 

Allerede er «Slumdog»-regissør Danny Boyle storfavoritt til å overta regissørstolen når den 23. filmen om James Bond skal spilles inn. Det øker også Freidas sjanser.

 

Allerede har Woody Allen gitt henne en rolle i sin nye film. Nå har den indiske skuespilleren inngått avtale med samme agent som Kate Winslet bruker i Los Angeles. Den tidligere modellen er også Estee Lauders nye ansikt, og Chanel inviterte henne nylig som sin gjest til motevisningene i Paris.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews