Tori Spelling «snakket» med Farrah

(17.06.2010, sist oppdatert 17.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det var muligens krøll på linjen da Tori Spelling prøvde å kontakte sin for lengst avdøde far ved hjelp av en klarsynt, og i stedet fikk en melding fra Farrah Fawcett.

På TV-showet «Access Hollywood» fortalte Spelling denne uken om sin åndelige opplevelse - der hun ble hjulpet av klarsyntkjendisen John Edward: - Farrah Fawcett kom inn klart og tydelig i min seanse. Det var litt flaut.

 

For selv om Toris far Aaron Spelling skapte suksesserien «Charlie?s Angels», der Farrah medvirket, så følte Tori at hun var «feil person». Men Tori Spelling later likevel til å tro at Farray Fawcett ville ha henne til å overbringe en beskjed til familien sin om hvordan hun hadde det.

 

 

Det tok litt tid før hun torde å overbringe beskjeden, som hun skriblet ned på en lapp, til Ryan O?Neal.

 

- Jeg ga den til ham og tenkte «han tror enten jeg er fullstendig gal eller han vil si at noe av dette stemmer». Hun ga svært detaljerte beskjed om hva jeg skulle si til dem, forklarer Spelling videre og sier Farrah ville at også sønnen Redmond skulle få høre dette.

 

Men foreløpig har ikke Tori Spelling hørt fra Ryan O?Neal, innrømmer hun. Farrah Fawcett døde av kreft 25. juni i fjor.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews