Ryan O‘Neal utsetter kreftbehandling

(02.05.2012, sist oppdatert 02.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den kreftsyke veteranskuespilleren Ryan O‘Neal, i sin tid kjent for «Love Story», sliter med tre ulike kreftformer samtidig.

Han har både prostatakreft, hudkreft og kronisk leukemi. Likevel velger han å utsette behandlingen - for å promotere sin nye selvbiografi.

 

Tittelen er «Both of Us», og den skildrer livet med skuespillerens avdøde kjæreste Farrah Fawcett, også hun et kreftoffer. O‘Neal (71) er klar over at utsettelsen kan koste ham dyrt.

 

- Boken skrek ut etter å bli solgt inn, så jeg valgte å gjøre det først og deretter gi meg i kast med kreften, sa han i et intervju med programmet «Access Hollywood» tirsdag.

 

Han starter behandlingen av prostatakreften 10. mai, og gikk med bandasje på nesen da han var gjest på TV. Da talkshowverten spurte ham om hvor opptatt han var av å overleve, svarte O‘Neal: - Det bryr meg ikke, helt ærlig. Jeg har levd et langt, fint liv.

 

Men han sa selvironisk i programmet:

 

- Jeg er ikke så sikker på om jeg burde tegne abonnementer på blader for mer enn ett år av gangen.

(©NTB)

 


Les alt om Farrah Fawcett!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews