Watts: - Trodde jeg skulle drukne

(11.12.2012, sist oppdatert 11.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Naomi Watts forteller at hun fikk panikk under filminnspillingen av «The Impossible» - da hun ble dratt under av en uventet bølge.

Skuespilleren, som var bundet til en stol da bølgen traff, spiller i filmen om en familie som ble rammet av tsunamien i 2004. Hun spiller mot blant andre Ewan McGregor i filmen som får premiere i Norge 4. januar. Filmen har regi av Juan Antonio Bayona.

 

I et intervju med magasinet East Living sier skuespilleren: - Da vi filmet i vanntanken, var det egentlig ikke skuespill.

 

Hun legger til: - Vi satt fast på disse stolene da bølgemaskinen tok kontroll. Det var et øyeblikk da jeg kom opp for å få luft, men var ute av stand til å komme ut av stolen. Jeg fikk ikke trukket pusten, var tom for luft og ble dratt under igjen.

 

Watts blir aktuell i mange filmer i 2013. Hun spiller også i både «Movie 43», «Two Mothers», «Sunlight Jr.» og «Diana» - som alle kommer på kino neste år. I sistnevnte får vi se henne som prinsesse Diana i en film som handler om de to siste årene av prinsessens liv.

(©NTB)

 

 


Les alt om Ewan McGregor!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews