McGregor fikk strippekick

(18.02.2010, sist oppdatert 18.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Ewan McGregor sier han følte seg ganske kraftfull da han kledde seg naken på teaterskolen.

Siden har han vist seg fram «i Adams drakt» i filmer som «Trainspotting», «The Pillow Book» og «Velvet Goldmine».

 

Ewan, som har tre døtre med sin kone Eve Mavraki, kan også fortelle at han liker å kysse andre menn i filmene sine fordi han liker å føle seg utfordret som skuespiller.

 

I «Velvet Goldmine» kysser han Jonathan Rhys Meyers og forteller om scenen til magasinet Out.

 

- Jeg husker da jeg kysset Johnny. Det var et kick på slutten av dagen. Det var et elektrisk øyeblikk, fordi du kikker rundt og noen av de britiske elektrikerne, som stort sett er skaphomser, tror jeg, satt der og sa: «Harru sett på maken?». Men jeg liker å kysser gutter på film. Som heteroseksuell er det en ganske interessant tanke. Alt under en filminnspilling som overrasker deg som det, som får fart på blodet, er bra.

 

- Jeg har alltid lyst til å spille forskjellige folk, i forskjellige situasjoner. Det har ikke noe å si for meg om noen er forelsket i en mann eller en kvinne. Jeg synes tanken på kjærlighet og romantikk er interessant. Jeg er helt opphengt i det. Jeg liker å spille noen som blir forelsket fordi jeg liker den følelsen det gir deg.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews