Wood: - Manson formet meg

(26.10.2010, sist oppdatert 26.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Evan Rachel Wood gjør et stort intervju med magasinet Nylons novemberutgave - og forteller blant annet om forholdet til sjokkrockeren Marylin Manson.

Evan Rachel Wood - som vi blant annet kjenner fra vampyrserien «True Blood» - har hatt et høyt profilert forhold til Marilyn Manson - og sier følgende til bladet:

 

- Jeg mener, å date Marilyn Manson ... Det er jo helt umulig å holde det unna offentligheten. Han bidro til å forme meg. Åh, jeg vil alltid elske den fyren. Han er genial, en briljant artist - og vi er fortsatt venner. Enkelte ting er skjebnebestemt.

 

Om sin drømmerolle svarer hun følgende: - Jeg vil spille Janis Joplin! Kan jeg bare gjøre krav på rollen? Jeg synger litt som henne, røft og høyt.

(©NTB)

 


Les alt om Evan Rachel Wood!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews