Evan Rachel fikk nakenhjelp av Kate

(23.03.2011, sist oppdatert 23.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kate Winslet har vist det meste foran filmkameraene før - og kunne derfor bistå med gode råd da Evan Rachel Wood skulle gjøre sin første fulle, frontale nakenscene.

- Hun ledet meg gjennom min første nakenscene. Jeg mener, hun har gjort det meste! utbryter Wood (23) til E! News.

 

Hun og Kate Winslet (35) er kolleger i HBO-serien «Mildred Pierce», og dermed trådte Winslet til med bokstavelig talt en hjelpende hånd. Som Kate Winslet sier:

 

- Jeg lot Evan vite at det var noen der som kunne holde henne i hånden og kaste en morgenkåpe over henne i rette øyeblikk. Jeg tror det fikk henne til å føle seg litt bedre.

 

Men selv om Winslet er dreven foran kameraene også i nettoen, synes hun likevel det er «en utfordring» - hver eneste gang:

 

- Det handler om å finne et slags nivå av selvtillit. For det er virkelig underlig, dette med nakenhet. Jeg vet jeg har gjort det mange ganger nå. Men du blir virkelig aldri vant til det.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews