Mendes tenker fortsatt på Depp-kyss

(22.10.2007, sist oppdatert 22.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Eva Mendes er sint på seg selv fordi hun ikke gjorde maksimalt ut av en kyssescene med Johnny Depp i 2003.

Mendes spilte mot Depp i langfilmen «Once Upon a Time in Mexico», og har fortsatt møtet friskt i minnet.

 

I et nytt intervju sier skuespilleren at hun fortsatt tenker på at hun hadde sjansen til å virkelig kline til med kjekkasen - men at hun «la bånd på seg».

 

Latinoskjønnheten (33) hadde sin fulle hyre med å ikke oppføre seg fjollete da hun møtte sin ungdomsforelskelse - Depp - på filmsettet. Og da hun skulle spille inn en intim scene med ham, ble det nesten for mye for henne.

 

- Alle mine kyssescener har vært fine opplevelser. Men jeg angrer virkelig på at jeg ikke kysset Johnny lengre. Han var den første skuespilleren jeg spilte mot som jeg hadde beundret siden barndommen. Og jeg kunne gjort mer ut av det, sier hun ifølge BreakingNews.ie.

(©NTB)

 


Les alt om Eva Mendes!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews