Eva Mendes slet med fobi

(15.09.2008, sist oppdatert 15.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Eva Mendes var så redd for edderkopper da hun var barn at hun tvang folk rundt seg til å drepe dem.

Mendes slet med araknofobi, en sterk angst for edderkopper, og var så redd at hun forlangte at edderkoppene ble avlivet. Så måtte hun se det som var igjen for å være sikker på at edderkoppen virkelig var død.

 

- Edderkopper skremmer meg virkelig, det har de gjort siden jeg var en liten jente. Hvis jeg så en, så klikket jeg helt. Jeg hadde virkelig araknofobi. Det var slik fram til for et år siden, sier hun til nettstedet MSN.

 

- Hvis jeg så en edderkopp, ba jeg noen om å drepe den, men jeg kunne ikke stole på at de gjorde det. Jeg måtte se kadaveret før jeg kunne slappe av, sier hun.

 

Frykten var så sterk at hun ikke kunne sove i et rom om hun hadde sett en edderkopp i. Derfor oppsøkte hun hjelp. Hun brukte hypnose som terapi og overvant frykten.

(©NTB)

 


Les alt om Eva Mendes!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews