Eva Mendes elsker terapi

(10.05.2010, sist oppdatert 10.05.2010) Utskrift  Del på Facebook

Eva Mendes er tilhenger av terapi og i et nytt intervju forteller hun hvorfor.

Skuespilleren, som var inne på en rehabiliteringsklinikk i 2008 for grunner som ikke er kjent, tar seg tid til å snakke om problemene hun har - med en profesjonell. Hun arrangerer til og med terapi per telefon dersom hun ikke rekker en time på grunn av arbeid.

 

- Jeg elsker terapi. Ikke noe er som å gå inn i et rom, sette seg ned og snakke med noen som ikke har noen følelsesmessig forbindelse til livet ditt. Jeg elsker å ha en person der, som bare vil hjelpe deg til å bli bedre, sier hun.

 

Hun prøver å gå i terapi en gang i uka, og om ikke det går, annenhver uke.-Dersom jeg er borte, ringer jeg. Det er så nødvendig, særlig i min bransje.

 

36-åringen mener det er viktig å møte frykten. - Gå rett på. Bare være ærlig mot deg selv - og møt det. Det er det livet dreier seg om for meg. Jeg kan ikke svømme, så jeg spurte vennen min om å kaste meg ut av en båt. Jeg vet det er sprøtt, men jeg gjorde det, og jeg overlevde, sier hun til magasinet You.

 

Eva Mendes har hatt følge med regissøren George Gargurevich i åtte år, men sier hun fortsatt er usikker på om hun skal gifte seg og få barn.

 

- Om jeg skulle gifte meg ville jeg trolig gjøre det i kjelleren min. Når det gjelder å stifte familie, så er jeg ærlig talt ikke der ennå, men hvem vet? Jeg planlegger ikke ting - så hvis det skjer, så skjer det. Jeg har sju nevøer og nieser og de gjør meg lykkelige på den fronten

(©NTB)

 


Les alt om Eva Mendes!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews