Vergara tjener mest

(19.07.2012, sist oppdatert 19.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Sofia Vergara er den mest innbringende kvinnelige skuespilleren, ifølge bladet Forbes‘ liste.

Colombianske Vergara fylte akkurat 40 år, og kan se tilbake på et sterkt år. Ikke bare privat - der ryktene sier hun er nyforlovet med Nick Loeb, men også yrkesmessig:

 

TV-serien «Modern Family» har et seertall på 12 millioner per episode i sin tredje sesong, og en hærskare lukrative lisens- og samarbeidsavtaler sørger for solide inntekter på siden. Alt i alt har Forbes regnet ut at Vergara tok inn 19 millioner dollar (116 millioner kroner) fra mai i fjor til mai i år.

 

Dermed slår hun en annen TV-profil, Kim Kardashian, med én million dollar. De to har til felles at de bruker sosiale medier for alt de er verdt - og at de begge har latinamerikansk bakgrunn.

 

På 3. plass med 15 millioner dollar følger nok et TV-navn, Eva Longoria. Ytterligere to realitystjerner, Bethenny Frankel og Khloe Kardashian Odom følger på topp fem-listen med henholdsvis 12 og 11 millioner dollar.

 

Videre på listen følger Tina Fey, Mariska Hargitay og på delt 8.-plass: Zooey Deschanel, Felicity Huffman og Ellen Pompeo.

(©NTB)

 


Les alt om Eva Longoria!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews