Tyra Banks tjente mest

(04.09.2008, sist oppdatert 04.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Av alle kjente amerikanske TV-fjes er det Tyra Banks (34) som kan smykke seg med tittelen «mesttjenende».

Den tidligere toppmodellen, som leder for to populære amerikanske TV-programmer, dro inn 23 millioner dollar, eller 127 millioner kroner, fra juni i fjor til juni år, fremgår det av en liste som nettstedet Forbes.com presenterer.

 

Tyra står bak TV-programmet «The Tyra Banks Show» og «America?s Next Top Model» der hun også var produsent og dommer.

 

I fjor undertegnet hun en innbringende avtale med Warner Bros. om å lansere «Stylista», en ny reality-serie som foregår rundt utgivelsen av et magasin.

 

Tyra jobber også med en serie som skal gis rett ut på DVD og som bygger på «Clique», en bestselgende bokserie for tenåringer.

 

På 2.-plass kom en annen supermodell - Heidi Klum - som leder moteprogrammene «Project Runway» og «Germany?s Next Top Model». Hun tjente 14 millioner dollar. Klum gjør det også skarpt som forretningskvinne med sin egen smykkeserie, jeansmote og hudpleieprodukter.

 

«Grey?s Anatomy»-stjernen Katherine Heigl kom på tredjeplass med 13 millioner dollar. Mesteparten av hennes formue kom fra filmer som «Knocked Up» og «27 Dresses».

 

Eva Longoria fra «Frustrerte fruer»-serien sikret seg 4.-plassen med 9 millioner dollar. 33-åringen tjente store penger på å fronte en reklamekampanje for L‘Oreal-shampoo og Bebe Sport-utstyr.

 

Maura Tierney fra serien «Akutten» kom på femteplass med 7,5 millioner dollar.

 

Listen ble satt sammen av beregnet inntekt fra arbeid utført for TV, samt produksjon, film og reklameinntekter.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews