Tjener mest på TV

(29.09.2011, sist oppdatert 29.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Eva Longoria og Tina Fey fra «30 Rock» tjener best av de kvinnelige TV-skuespillerne, med en inntekt på 75 millioner kroner hver mellom mai i fjor og mai i år.

Det er over 17 millioner kroner mer enn de tre neste på listen, som alle tjener nær 58 millioner kroner hver - nemlig Longorias «Frustrerte fruer»-kollega Marcia Cross, Mariska Hargitay fra «Spesialavsnittet» og Marg Helgenberger fra «CSI».

 

Det er magasinet Forbes som har satt opp listen, der flere frustrerte fruer deler 6.-plassen - nemlig Teri Hatcher og Felicity Huffman - med 52 millioner kroner i inntekt hver.

 

På delt 8. plass følger Courteney Cox fra «Cougar Town» og Ellen Pompeo fra «Grey‘s Anatomy» med drøye 40 millioner kroner hver, mens Julianna Marguiles fra den Emmy-prisvinnende serien «The Good Wife», om en politikerhustru, rundet av på 10. plass med i overkant av 34 millioner kroner.

 

Men Longorias gode inntekter fra serien går mot slutten, siden «Frustrerte fruer» ender etter neste sesong.

 

- Jeg kommer til å gråte om jeg snakker om det. Jeg klarer ikke engang tenke på det. Jeg mener, allerede er det følelsesladet - hver episode er det for oss alle, sier hun.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews