Slik skal fruen gifte seg

(26.01.2007, sist oppdatert 26.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Eva Longoria skal snart gifte seg med basketballstjernen Tony Parker, men nekter å røpe andre detaljer enn at vielsen vil finne sted i Frankrike.

Us Weekly mener likevel å vite at vielsen vil finne sted 7. juli på Château de Chantilly - et praktfullt slott nord for Paris.

 

- Tony er svært overtroisk og mener at 7.7.2007 er den mest heldige dagen å gifte seg på, sier en kilde til bladet.

 

Og de trenger kanskje litt hell: Forholdet mellom «Frustrerte fruer»-stjernen Longoria (31) og toppspilleren Parker (24) har vært turbulent i de to årene det har vart. De inngikk forlovelse i november, etter en rekke rykter om brudd.

 

Longoria reiser til Frankrike i februar for å forberede bryllupet, og tar med seg bryllupsplanleggeren Mindy Weiss. Weiss er en av Californias mest kjente bryllups- og festarrangører, og har blant andre hatt Kate Beckinsale, Heidi Klum og Seal, Nick Lachey, Leah Rimini, Denise Richards og Brooke Shields som klienter. Longoria og Weiss skal blant annet planlegge blomsterpynten, maten og bryllupskaken. Kjolen skal visstnok designes av Monique Lhuillier.

 

- Ingenting er bekreftet. Hun jobber fremdeles med detaljene, er alt Longorias pressetalsmann vil opplyse.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.202 sec - 1 pageviews