Parkers SMS-venninne snakker ut

(03.12.2010, sist oppdatert 03.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kvinnen som skal ha sendt upassende tekstmeldinger til Eva Longorias mann, Tony Parker, sier i et nytt intervju at det aldri var snakk om noe annet enn vennskap.

«Jeg hadde ikke noe forhold til Tony Parker, og jeg la heller ikke an på ham», skriver ekskona til Parkers tidligere lagkamerat, Brent Barry, på sin nettside. Erin Barry understreker også at det er en ren tilfeldighet at hun og Longoria nå begge har tatt ut skilsmisse. Brent Barry søkte om skilsmisse fra Erin Barry 29. oktober - mens Longoria leverte inn sine papirer 17. november.

 

«Det er beklagelig, men siden våre skilsmisser foregår samtidig har spekulasjonene kastet skygger over vennskapene våre», skriver hun videre ifølge E! News.

 

«Mitt vennskap med Tony Parker har ikke noe å gjøre med at ekteskapet mitt tar slutt (det er smertefullt nok uten alt dramaet i tillegg). Og å anta at det har vært en affære er både naivt, tullete - og fullstendig tatt ut av sammenheng».

 

«Hver dag forsøker jeg å være en god person og den beste mammaen jeg kan være for våre to flotte barn», fortsetter hun.

 

For få dager siden meldte Talk Entertainment at Longoria og Parker var observert mens de spise lunsj sammen - og at tonen virket kjærlig mellom dem. De spiste sammen på en kafé på stranda i Santa Monica, California.

(©NTB)

 


Les alt om Eva Longoria!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews