Longorias treningstips

(03.09.2012, sist oppdatert 03.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den 37 år gamle Eva Longoria mener det beste er å trene tidlig. Da får hun ikke tid til å tenke over hvor mye hun hater trening.

Hun sier til magasinet Look: - Jeg må få det gjort mens jeg fortsatt er på en slags autopilot. Drøyer jeg til etter 11, blir det aldri noe av. Jeg hater trening.

 

Hun forteller videre om hvordan hun legger opp treningen: - Jeg har treningsstudio i huset med en personlig trener som kommer og hjelper meg. Jeg har eksempelvis forsøkt pilates, men det fikset jeg ikke. Man finner sin form, og dansing er noe jeg liker bra, jeg skulle ønske jeg kunne danset litt hver dag.

 

Hun forteller også at hun forsøker å spise sunt. - Man får god selvtillit av å trene, og jeg spiser ikke mange karbohydrater. Nylig gikk jeg også et par måneder uten sukker. Prøv å legge merke til hvor mye som inneholder sukker! Hjelpe meg. Til og med denne bananen er sukkerfylt.

(©NTB)

 


Les alt om Eva Longoria!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews