Longoria tvitrer om bruddet

(18.11.2010, sist oppdatert 18.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ryktene har versert siden tirsdag om skilsmisse for «Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria og hennes basketballspillende ektemann, Tony Parker.

Ifølge TV-programmet «Extra» har Longoria sendt inn skilsmissepapirer. På programmets nettsider hevdes det at Longoria skal ha funnet hundrevis av tekstmeldinger på Parkers telefon - fra en annen kvinne.

 

- Eva vil at alle skal vite at hun er helt knust over ryktene om at Tony skal ha vært utro. Hun elsket sin ektemann og er knust etter bruddet, sier en kilde - som kaller seg nær venn - til «Extra». Kilden legger til: - Men hun er sterk.

 

Longoria selv har også uttalt seg om begivenhetene. Det gjorde hun via Tvitter, hvor hun skrev: ?Det er med stor sorg, og etter sju år sammen, at Tony og jeg har bestemt oss for å skilles. Vi elsker hverandre dypt og ber om at den andre må få et lykkelig liv.

 

Longoria har avlyst sin medvirkning under American Music Awards som går av stabelen 21. november. Ifølge Extra vil hun feire høsttakkefesten med venner og hun henter også, dersom vi skal tro nettsiden, mye støtte fra sine medspillere i den populære TV-serien «Frustrerte fruer».

(©NTB)

 


Les alt om Eva Longoria!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews