Longoria snakker om bruddet

(06.09.2011, sist oppdatert 06.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Eva Longoria (36) mener hun er en sterk person og at det ble en nyttig egenskap da hun skulle takle bruddet fra baskettballesset Tony Parker.

Stjernen fra «Frustrerte fruer» mener hun er en såkalt «survivor». Og selv om ekteskapet med Parker endte med brudd i januar er hun takknemlig for forholdet - og hun fortsetter å tro på kjærligheten.

 

Hun sier til magasinet Hello!: - Jeg er en veldig sterk person. Jeg gikk igjennom ganske mye på det personlige planet, men å holde det gående på jobb hjalp meg til å komme igjennom det.

 

Hun legger til: - Jeg tror på kjærligheten, jeg tror at ting er forutbestemt og at det som skjer, det skjer av en grunn. Jeg er alltid veldig takknemlig for erfaringene jeg gjør meg, og jeg er veldig optimistisk når det gjelder hva framtiden vil bringe.

 

Hun sier videre: - Jeg har fred med meg selv, min sjel, mine venner og min familie. Jeg har et fantastisk liv så jeg er virkelig lykkelig fra dypet av mitt hjerte. Folk sier at jeg ser mer vital og yngre ut - jeg vet ikke helt hva som skjer, men jeg tar gjerne imot.

(©NTB)

 


Les alt om Eva Longoria!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews