Longoria: - Vi kom godt overens

(11.05.2012, sist oppdatert 11.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det nærmer seg slutten på den populære TV-serien «Frustrerte fruer». Samtidig florerer ryktene om at stemningen på TV-settet var alt annet enn god den siste tiden.

I et intervju på amerikansk fjernsyn måtte skuespilleren Eva Longoria svare på om stemningen i den fiktive gata Wisteria Lane har vært god. Rykteflommen startet da navnet til Teri Hatcher manglet på avskjedsgavene Eva Longoria, Marcia Cross, Felicity Huffman og Vanessa Williams ga til crewet.

 

Da David Letterman spurte Eva Longoria om den påståtte misstemningen mellom skuespillerne, svarte hun: - Alle kommer godt overens.

 

Hun snakket videre om hvorfor de ga kofferter i avskjedsgave til teamet som har jobbet med serien i flere år. Skuespilleren, som spiller Gabrielle Solis i serien, sa: - Vi ga crewet kofferter, med påskriften «Ta oss med på alle reiser», slik at de skal klare å gå videre

 

På spørsmål om det forelå konkurranse mellom noen av kvinnene, svarte Longoria bare: - Ikke egentlig. Dette er skuespill, ikke fotball, melder Yahoo.

 

Siste episode av den populære komi/dramaserien «Frustrerte fruer» sendes 13. mai i USA.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.185 sec - 1 pageviews