Kunne blitt dømt av J-Lo

(03.04.2007, sist oppdatert 03.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Også i USA kan hvem som helst bli kallet til å gjøre tjeneste som jurymedlem - og det skjedde med Jennifer Lopez.

Mandag denne uken tilbrakte filmstjernen og sangeren i rettslokalet i Beverly Hills sammen med 39 andre mulige jurymedlemmer.

 

Mesteparten av tiden tilbrakte hun i juryrommet sammen med sin personlige assistent, og sendte tekstmeldinger flittig. Ifølge TMZs rapporter fra de andre jurymedlemmene oppførte J-Lo seg jordnært og snakket med de andre tilstedeværende. Men samtidig hadde hun sin egen personlige rettsbetjent for hånden.

 

Som seg hør og bør en superkjendis skiftet hun antrekk etter lunsj. Da byttet hun også ut sin personlige assistent med en ny. Kort tid etterpå kom det beskjed om at saken var blitt løst, og alle de mulige jurymedlemmene ble sendt hjem.

 

Det spørs om godtgjørelsen som jurymedlemmer får ville tålt sammenligningen med Jennifer Lopez? vanlige dagslønn. I oktober i fjor var det den frustrerte frue Eva Longoria som ble kalt inn til jurytjeneste, og i februar i år var det regissør Steven Soderbergh som ble innkalt - men slapp unna fordi han holdt på å klippe ferdig «Ocean?s Thirteen».

 

I USA kan også sivile saker bli avgjort ved jurybruk, ifølge wikipedia.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Fyr'n
09.04.2007 15:54
Fatter ikke at folk gjør så stort ut av dette bare fordi hun er kjendis.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews