Kjendisspekket realitybryllup

(10.08.2011, sist oppdatert 10.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det ryktes at Jennifer Lopez, Justin Bieber og Kanye West er blant de inviterte i bryllupet til Kim Kardashian og Kris Humphries.

- Jeg vet at Jennifer Lopez og Justin Bieber er invitert, sier en kilde til Radaronline. Biebiers kjæreste Selena Gómez skal også være invitert, men er opptatt med en spillejobb samme kveld som bryllupet finner sted.

 

Også flere andre kjente personer skal befinne seg på gjestelisten til realityparet: Will Smith, Jada Pinkett Smith, Ryan Seacrest, Eva Longoria, Kanye West, Jay-Z og Beyonce.

 

I mai ble det kjent at Kim ligger an til å tjene millioner av dollar på bryllupet sitt - både i form av eksklusive bildeavtaler og en mulig realityserie som følger forberedelsene til og med bryllupet.

 

Paret hadde vært sammen i et halvt år da de ble forlovet i mai. Basketballstjernen skal angivelig ha gått ned på kne på Kims soverom, der røde roseblader stavet ordene: «vil du gifte deg med meg?»

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews