Flørtet han bare?

(19.11.2010, sist oppdatert 19.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Spekulasjonene fortsetter rundt bruddet mellom de høyprofilerte ektefellene Tony Parker og Eva Longoria. Nå hevdes det at Parkers utroskap bare var en flørt.

En kilde nær Parker sier til People at ja, han sendte tekstmeldinger til kona til en tidligere lagkamerat. Men det skal ikke ha vært et fysisk forhold, hevdes det:

 

- De kjente hverandre, sendte hverandre meldinger. Det var flørtete, men han gjorde aldri noe mer med henne.

 

Longoria (35) søkte om skilsmisse på onsdag, og beskyldte deretter Parker (28) for å ha sendt hundrevis av tekstmeldinger til den andre kvinnen som hun imidlertid ikke navnga - utover at hun var gift med en av lagkameratene til ektemannen. Dette sa hun til programmet «Extra».

 

People skriver at kvinnen det er snakk om er Erin Barry, gift med Brent Barry som spilte på San Antonio Spurs sammen med Tony Parker i årene 2004 til 2008.

 

Brent Barrys far sier til kjendisbladet at også dette ekteparet er i ferd med i skille seg - og at det var Erin Barry som ville ut. Hun er ikke tilgjengelig for kommentarer, heter det.

(©NTB)

 

 


Les alt om Eva Longoria!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews