Eva Longorias romantiske ektemann

(06.10.2010, sist oppdatert 06.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Eva Longoria (35), kjent som den tøffe husfrua Gabrielle Solis i TV-serien «Frustrerte fruer», blir i virkeligheten vartet opp på privaten.

Hun er gift med basketballesset Tony Parker - og forteller nå hvordan han stadig overrasker sin sju år eldre kone med overraskelser, gaver og andre romantiske gester.

 

- Han er så flink med bursdager og store fester og overrasker meg stadig vekk. På en måte har vi en konkurranse gående om å overraske mest.

 

I intervjuet med magasinet Tatler sier hun også at å inngå ekteskap (paret giftet seg i 2007) har forandret forholdet deres - til det bedre.

 

- Det forandrer alt. Jeg liker sikkerheten det gir og det hellige ved å være gift. Det er en vakker union. Og når du har en livspartner må du alltid tenke på noen andre i alt du gjør.

 

Longoria sier at de gjør det beste ut av situasjonen når Tony spiller basketball for San Antonio Spurs i Texas, mens hun har base i Hollywood.

 

- Mannen min er her i Los Angeles akkurat nå. Men snart starter han opp sesongen og det er da jeg må begynne å reise fram og tilbake til San Antonio. Jeg er der hver helg. Jeg elsker fly, og jeg elsker å reise. Da får jeg lest - og jeg har mye jeg gjerne vil lese.

(©NTB)

 


Les alt om Eva Longoria!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 8.692 sec - 1 pageviews