Eva Longoria jobber helst med venner

(14.09.2012, sist oppdatert 14.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Eva Longoria ble verdenskjent gjennom TV-serien «Frustrerte fruer» som gikk på TV 2 her hjemme. Nå er hun blitt kresen på skuespillerjobbene.

Longoria (37) får nå mange manus tilsendt, men jobber ikke med hvem som helst, forteller hun i et nytt intervju. Hun har bestemt seg for å få det beste ut av skuespilleryrket, og derfor vil hun heller jobbe med venner og folk hun liker, enn med helt ukjente prosjekter.

 

Hun sier: - Livet er så kort. Du bør omgi deg med folk som gjør deg til bedre mennesker, og som får fram det beste i deg.

 

37-åringen forteller til People at komikeren George Lopez er en av hennes favorittmennesker i bransjen. De to skal lede ALMA Awards sammen senere denne måneden og Longoria sier til People: - Vi er begge på et sted i livet der vi har gjort mye, og vi har nå privilegiet med å jobbe med folk vi vil jobbe med. Jeg elsker tanken på være Georges sidekick den kvelden. Han er den morsomste fyren du kan tenke deg.

 

Det er tredje gang de to leder prisutdelingen som hedrer underholder, musikere og skuespillere med latinamerikanske røtter.

 

- Vi har en gjensidig respekt og mye kjærlighet for hverandre. Uten tvil, Eva er en av de morsomste og mest spontane mennesker jeg har møtt, sier Lopez på sin side.

(©NTB)

 


Les alt om Eva Longoria!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews