Cross: - Film hadde vært interessant

(26.08.2011, sist oppdatert 26.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Marcia Cross ser ikke fram til dagen da det er kroken på døra for den fiktive gata Wisteria Lane og TV-serien «Frustrerte fruer». Men hun ser også andre muligheter.

Cross har spilt den perfeksjonistiske Bree Van de Kamp i TV-dramaet som skal legges ned etter seks sesonger. Premieren var i 2004 og serien har fått mange fans verden over siden den gang. Cross synes det er riktig å avslutte serien mens den fortsatt er populær, og sier:

 

- Jeg var glad på en måte. Jeg så det komme. Selv om alle så ut til å fornekte det fram til dagen da det ble kunngjort. Men det er en god ting, selv om det blir veldig hardt å ta farvel.

 

Hun legger til: - Det er ikke bare skuespillerne, det er også de folkene du ikke ser men som vi er blitt knyttet til i årenes løp - som frisøren og sminkøren min. De har støttet meg gjennom alt, så det sier seg selv at vi er veldig sammensveiset. Der er det noen sterke bånd.

 

Cross (49) er likevel ikke sikker på at de frustrerte fruene, som ved siden av henne selv blir spilt av Teri Hatcher, Eva Longoria og Felicity Huffman, virkelig sier takk for seg - for godt.

 

- En film? Aldri si aldri. Det hadde vært interessant!, sier hun ifølge Yahoo.com.

(©NTB)

 


Les alt om Eva Longoria!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews