«Frustrerte fruer» i sluttsjokk

(08.08.2011, sist oppdatert 08.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespillerne i «Frustrerte fruer» fikk sjokk da de fikk vite at serien legges ned i 2012.

- Jeg har snakket med halvparten av dem. Det var bittersøtt og vakkert, fordi kvinnene visste om muligheten, sier serieskaper Marc Cherry.

 

Åttende sesong har premiere i september, og siste episode sendes i mai neste år. Cherry sier ifølge TV Line at han ville slutte mens serien fremdeles var en kraft å regne med. Derfor avviser han også at det blir noen spinoffserie.

 

- Vi følte fra et kreativt standpunkt at dette var rett tid, sier Cherry, mens ABC-sjef Paul Lee kaller siste sesong for den endelige «seiersrunden». Eva Longoria takket fansen på Twitter rett i etterkant av kunngjøringen, og lover nå at den aller siste sesongen «skal bli den beste noensinne».

 

Serien startet med selvmordet til Mary Alice Young - som senere har vært fortellerstemmen. Skuespiller Brenda Strong røpet i juli at hun blir å se i flere tilbakeblikk i avslutningssesongen:

 

- Tilbakeblikkene vil gi mer informasjon om Young-familien, noe som vil kulminere i en forbløffende avslutning, røpet Strong, som også blir å se som Ann Ewing, Bobbys nye kone, i den gjenopplivede «Dallas»-serien.

(©NTB)

 


Les alt om Eva Longoria!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.190 sec - 1 pageviews