Miller: - For stygg til å være Bond-jente

(12.04.2007, sist oppdatert 12.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Sienna Miller mener hun ikke egner seg til å være den neste Bond-jenta. Årsak? Hun mener hun kommer til kort utseendemessig.

Ifølge nettstedet Female First har ikke den blonde filmyndlingen store tanker om sitt ytre. Den britiske skuespilleren synes på ingen måte hun kan måle seg med Bond-jenter som Halle Berry, Denise Richards og Eva Green når det kommer til kropp.

 

- La oss bare innse det. Jeg er for stygg. Når det kommer til min såkalte fantastiske figur, er den totalt avhengig av data-retusjering. Mine cellulitter gjør seg ikke så veldig i bikini.

 

Tidligere har det versert rykter om at Daniel Craig - som spiller James Bond i den ferskeste filmen om superagenten - skal ha prøvd overtale Miller til å bli med i hans neste Bond-film.

 

De to spilte mot hverandre i «Layer Cake» i 2003, og da gikk det sterke rykter om en romanse mellom britene. Men ifølge Miller selv, som på det tidspunktet var sammen med Jude Law, kom de bare «usedvanlig godt ut av det med hverandre».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.789 sec - 1 pageviews