Spice Girls lager ny film

(23.07.2010, sist oppdatert 23.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Spice Girls slår seg sammen igjen for å lage en ny film.

De fem medlemmene arbeider nå med en musikal som bygger på sangene til gruppa.

 

Tidligere i år ga Spice Girls beskjed om at de lager en musikal som skal settes opp i London og som skal produsenten bak «Mamma Mia!»-filmen, Judy Craymer, skal stå for.

 

Nå kan Emma «Baby Spice» Bunton fortelle at hun håper at musikalen «Viva Forever» kan ende opp som en storfilm som kan utfordre suksessen til «Mamma Mia!», skriver den britiske avisa Daily Mail.

 

Filmen blir en oppfølger til gruppas film «Spice World» fra 1997.

 

- Vi er alle involvert i den nye Spice Girls-filmen som produseres av Judy Craymer og de som sto bak «Mamma Mia!». Vi sender e-poster til hverandre med ideer og vi er henrykt over at det skjer. Vi har hele tiden ønsket å lage en film til, men etter «Spice World» laget vi et nytt album, så dro vi på turné og så forlot Geri gruppa, så det ble ikke noe av, sier Emma Bunton.

(©NTB)

 


Les alt om Emma Bunton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews