Skylar Grey snakker om Eminem-samarbeidet

(19.09.2011, sist oppdatert 19.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skylar Grey sier hun følte seg både liten og inspirert da hun samarbeidet med Eminem.

Skylar Grey samarbeidet med Eminem om å skrive rapperens duett med Rihanna. Nå forteller hun om samarbeidet og kaller Eminem et sjeldent talent. Hun sier:

 

- Eminem er en sjelden type artist, det er ikke mange der ute som ham. Å få lov til å være i samme rom og se hans kreativitet på jobb var både skremmende - og noe som fikk meg til å føle meg liten.

 

Skylar Grey avslører også at låten «Love The Way You Lie» er inspirert av egne, tidligere forhold. Hun forteller til NME:

 

- Det handler ikke om direkte vold i et forhold, men mer om den onde sirkelen det er når den ene av parten går rundt på tå hev fordi den andre er en drittsekk. Jeg har en tendens til å falle for drittsekker nettopp fordi det skaper spenning og jeg ikke kjeder meg. Det er det sangen handler om.

(©NTB)

 


Les alt om Eminem og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews