Seyfried gjorde som Tuva

(04.12.2012, sist oppdatert 04.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

«Mamma Mia»-stjerne Amanda Seyfried tok en Tuva da hun sammen med resten av skuespillerensemblet til «Les Misérables» feiret innspillingsstart.

Russell Crowe, som spiller inspektør Javert i nyinnspillingen, arrangerte nemlig en karaokefest for at skuespillerne skulle lære hverandre bedre å kjenne.

 

Og Seyfried, som spiller Cosette, underholdt med å rappe Eminem-låten «Lose Yourself» - utkledd som frosken Kermit.

 

- Vi var alle svært nervøse og flaue, men Crowe fikk oss alle til å synge. Du har ikke levd på ordentlig før du har sett noe så søtt som Amanda i grønn Kermit-drakt rappe til «Lose Yourself», sier Anne Hathaway til E! News.

 

Selv spiller hun Cosettes tuberkuløse og prostituerte mor. Hun forteller at karaokekvelden førte skuespillerne sammen før innspillingen av den følelsesladde musikalen startet.

 

- Brått da vi gikk på arbeid mandag var alle mye mer avslappet rundt hverandre, og vi følte ikke at vi måtte si unnskyld for å varme opp, eller forklare hvorfor vi sang.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews