Madonna snappet til seg Kylies koreografer

(07.04.2008, sist oppdatert 07.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Madonna snappet til seg Kylie Minogues koreografer - rett i forkant av turnéstarten til den australske popprinsessen.

Det er brødrene Richmond og Tone Talauega som opprinnelig hadde sagt ja til å jobbe for Kylie, men så kom Madonna på banen med sin forespørsel.

 

- Du avviser ikke popens dronning, selv om du har gjort en avtale med prinsessen, sier en kilde til The Sun.

 

Nå skal Kylies folk være på panikkens rand, ifølge avisen. Kylies turné starter nemlig tirsdag 6. mai, og det antas at Madonnas turnéplaner snart også vil offentliggjøres. Nå må Kylie klare seg med Michael Rooney, som sto bak koreografien til Spice Girls? gjenforeningsturné. Planen var at han og Talauega-brødrene skulle samarbeide.

 

Talauega-brødrene ble oppdaget som ukjente dansetalenter av koreografen til Michael Jackson da de var bare tenåringer. Innen et år var de på turné med Jacko og Diana Ross. Siden har de koreografert for blant andre Eminem, Backstreet Boys, Usher, Jennifer Lopez, Eve, Gwen Stefani, Avril Lavigne, Christina Aguilera, Pink, Mariah Carey og Black Eyed Peas.

 

De har tidligere også jobbet med Madonna, både på hennes 2004- og 2006-turner. Og popdronningen ville ha dem tilbake når hun turnerer i etterkant av sitt nye album «Hard Candy», som slippes i slutten av denne måneden.

 

- Da hadde de allerede sagt ja til å reise med Kylie. Men Madge vant, sier innsidekilden.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.195 sec - 1 pageviews