Fotogene Vanessa Redgrave

(26.10.2010, sist oppdatert 26.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Motefotografen Mary McCartney beskriver skuespilleren Vanessa Redgrave (73) som en favoritt å ta bilder av fordi hun er fryktløs foran kamera.

- Hun vet virkelig hvordan hun skal opptre og var helt avslappet. Det er ikke alltid lett å fotografere modeller. Bare noen få av dem kan virkelig posere. Jeg liker modeller som har anlegg for skuespill, sier fotografen, som er den eldste datteren til Paul McCartney og hans avdøde kone Linda.

 

Selv om hun har fotografert kjendiser som Naomi Campbell, Kate Moss og Joni Mitchell i løpet av sin 15 år lange karriere, innrømmer Mary at det fortsatt er en rekke stjerner hun gjerne skulle ha tatt bilder av.

 

- Clint Eastwood har et veldig interessant ansikt og karakter, så absolutt ham. Eminem ville vært utfordrende fordi det gjelder å få ham til å åpne seg. Han ville nok vært litt vanskelig, men jeg vil mer enn gjerne prøve, sier McCartney.

 

- Jeg prøver å tilbringe litt tid med dem før jeg begynner. Jeg sier til dem at jeg er der for å ta et best mulig bilde. Jeg er ikke der for å utnytte noen. Det er viktig å få objektet dit til å slappe av, sier hun til Vogues britiske nettsted.

(©NTB)

 




Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.014 sec - 1 pageviews