Eminems datter var ikke «sint blondine»

(17.03.2011, sist oppdatert 17.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Navnet til den 15 år gamle datteren til Eminem er blitt misbrukt på Twitter.

Noen opprettet en falsk konto, kalt «Angry Blonde», og klarte å få det til å virke som om den tilhørte rapperens datter - blant annet ved å tvitre til «moren», @kimmathers.

 

Det kom en rekke små «sannheter» fra den fremmelige ungjenta. Men nå har pressetalsmannen til Eminem gått ut og bekreftet at Twitter-kontoen er falsk og at Hailie Jade Mathers aldri har hatt noen Twitter-side. Nå er den angjeldende siden også fjernet fra Twitter.

 

Eminem har sunget om datteren Hailie i en rekke låter - og atskillig mer fordelaktig enn det han har gjort om moren hennes, Kim, som han har giftet seg med og skilt seg fra to ganger. Han viste også filmklipp av henne som liten i videoen til «Mockingbird» fra 2004.

 

Hailie Jade fyller 16 år i desember, og foreldrene klarte etter hvert å enes om delt omsorg for henne. Hun er Eminems eneste biologiske barn, selv om han også har to adoptivdøtre.

(©NTB)

 


Les alt om Eminem!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews