Winehouse kastet opp

(09.01.2007, sist oppdatert 09.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske sangeren Amy Winehouse, som leverte et av fjorårets bedre album med sin andre utgivelse «Back to Black», seiler opp som ny skandaleartist i England.

Siste begivenhet fant sted på nattklubben G.A.Y. i Astoria-bygget nær Oxford Circus. Midt i sin opptreden holdt hun seg for magen, løp av scenen og kastet opp.

 

I motsetning til kollega Sir Elton John, som kom tilbake etter magebesvær under en konsert i Brisbane i Australia i fjor høst, var Winehouse søkk borte etter sin hurtige sorti.

 

Den britiske tabloidpressen skrev tirsdag at hun hadde tilbrakt dagen med å drikke sammen med sin venninne Kelly Osbourne. Tidligere har Winehouse også gjerne lesket seg med et glass rødvin eller to på scenen, men denne gangen hadde altså drikkingen tydeligvis funnet sted før forestillingen.

 

- Arrangøren kom ut og sa at Amy kastet opp og ba oss ha forståelse for det. Men hun kom aldri ut igjen. Alle peip, sier en av dem som var på konserten til avisa The Sun.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews