Støtter toalettanklaget Westlife-skaper

(24.06.2011, sist oppdatert 24.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Elton John, Sharon Osbourne og Simon Cowell rykker alle ut med støtte til musikktoppen og «X Factor»-dommeren Louis Walsh.

Walsh - som skapte boybandet Boyzone og Westlife - er blitt beskyldt for å ha befølt en 24 år gammel mann på et nattklubbtoalett etter en Westlife-konsert i Dublin i april. Selv er han helt ødelagt, sier han til avisen Daily Star:

 

- Mitt navn og gode rykte er alt jeg har og nå er det trukket ned i søla av en rekke løgner. Jeg var på randen av selvmord da jeg hørte hva jeg ble beskyldt for. Det har vært et mareritt. Det villeste er at det absolutt ikke er et snev av sannhet i det, bedyrer Louis Walsh.

 

Han forteller at Elton har ringt og tilbudt all støtten han trenger. Og på sin Twitter-side rykker meddommer fra britiske «X Factor», Sharon Osbourne ut og fastslår:

 

- Ikke tro alt du leser i avisene.

 

Også Simon Cowell rykker ut til forsvar for sin venn, og sier til The Sun at han støtter Walsh, som han har kjent i 20 år, «100 prosent».

 

- Jeg tror ikke et øyeblikk på at beskyldningene er sanne. Jeg synes veldig synd på ham, det er grusomt.

(©NTB)

 

 


Les alt om Elton John og Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.355 sec - 1 pageviews