Paltrow sang med muppetene

(14.02.2011, sist oppdatert 14.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Gwyneth Paltrow når stadig nye høyder som artist. Under Grammy-showet søndag opptrådte hun sammen med Cee Lo Green - og noen muppeter.

De berømte dukkene inntok scenen sammen med en fjærkledd Cee Lo Green og Paltrow for en av Greens hitlåt «Fuck You!».

 

Låten, for øvrig nominert i to Grammy-kategorier, ble riktignok fremført i høyst familie- og fjernsynsvennlig versjon, da kalt «Forget You».

 

Det var Brian Henson, sønnen til Muppet-skaperen Jim Henson, som sto for dukkeføringen. Muppetene utgjorde bandet og koristene til Green, og ideen skal i følge Theboombox.com ha kommet fra Green selv - som angivelig er storfan av muppetene.

 

Og rapperen hadde dresset seg voldsomt opp for anledningen - med fjær, store briller og en paljetthette verdig Elton John i glansdagene. Da Paltrow entret scenen for sin del av duetten, var det i sobert svart - men med store, rosa fjær i ørene og heftige høye hæler.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews