OL-rykter for Adele

(24.02.2012, sist oppdatert 24.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Nå svirrer ryktene om at den stadig mer lovpriste Adele skal opptre ved avslutningsseremonien under OL i London.

Det er musikksjef David Arnold som lover at begivenheten vil inkludere mengder av «alt som vi synes er fabelaktig av britisk musikk».

 

- Uten å si at vi har booket noen, spenner det fra Elgar til Adele, sier han til Daily Mail.

 

Man tror at Londons symfoniorkester vil være med på å backe superstjernene som vil dukke opp på scenen. Navn som allerede er nevnt, inkluderer Paul McCartney og The Rolling Stones. Også Spice Girls ble trukket frem, men de har senere benektet at de skal delta.

 

Angivelig skal stjernene opptre nesten gratis - med bare et pund som betaling for å gjøre kontraktene bindende. Det sier kostymedesigner Es Devlin:

 

- De er bare glade for å bli spurt om å opptre under avslutningen. I tillegg hadde vi ikke budsjett til å betale dem, sier Devlin.

 

Avslutningsseremonien forventes ifølge avisen å bli mer rocka enn åpningen. I kulissene har man hentet inn Elton Johns lysdesigner Patrick Woodroofe.

(©NTB)

 


Les alt om Elton John og Paul McCartney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews