Madonna tilgir Elton John

(24.08.2012, sist oppdatert 24.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Madonna viser storsinn og tilgir sin artistkollega Elton John for at han kalte henne en tivolistripper.

54-årige Madonna besøkte Nice tirsdag med turneen sin, og dedikerte låten «Masterpiece» til Elton John. Dette var låten hun kuppet Golden Globe for tidligere i år, rett foran nesen på Elton John som også var nominert. Eltons mann, David Furnish, raste etter prisutdelingen og sa det var en skandale at prisen gikk til Madonna.

 

Også Elton John har omtalt Madonna i negative ordelag etter prisnederlaget. Til australsk fjernsyn kalte han Madonnas karriere et «mareritt». Han har også uttalt at hun tar feil valg for karrieren, og at scenekostymene får henne til å se ut som en tivolistripper.

 

Madonna viser større storsinn, og sa til folkemengden i Nice da hun skulle fremføre låten: - Jeg vet Elton John er en stor fan av sangen. Og han er stor fan av meg. Så jeg tilgir ham. Vi må starte et sted.

(©NTB)

 


Les alt om Elton John og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews