Madonna tar med kiropraktor

(28.08.2008, sist oppdatert 28.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Kanskje merker 50 år gamle Madonna alderen? Godt i gang med sin «Sticky & Sweet»-turné har popdronningen nå tilføyd en kiropraktor til følget sitt.

Det er den kjente New York-kiropraktoren Steve Margolin, som driver et helsesenter på Fifth Avenue der han til daglig behandler pasienter som blant andre Cynthia Nixon, som er Madonnas ryggvalg.

 

- Hun kommer til å ta daglige massasjer for å klare å slappe av. Turneen kommer til å være en kraftprøve, og hun trenger ham rundt seg for å komme seg etter hvert show, sier en kilde til Life & Style-magasinet.

 

Dermed er Madonnas turnépersonell oppe i 250 mennesker, ifølge Wenn. De får gjennomgå når noe går galt - som under konserten i Nice tirsdag kveld, der blant andre Elton John og ektemannen David Furnish så vel som U2s Bono og David og Victoria Beckham var til stede.

 

Tekniske problemer backstage førte til at de store gigantskjermene som er en del av det avanserte sceneshowet, var svarte store deler av konserten.

 

- Madonna setter svært høye krav til både seg selv og de som jobber for henne, så når ting går galt blir hun svært irritert, ifølge The London Paper.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews