Madonna og Elton kjeklet

(16.01.2012, sist oppdatert 16.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

På den røde Golden Globe-løperen søndag skal Madonna og Elton John ha slengt kommentarer om hverandre.

Begge superkjendisene var nominert i kategorien for beste originalsang, Madonna for låten «Masterpiece» fra hennes egen film «W.E.», og Elton for «Hello Hello» fra animasjonsfilmen «Gnomeo & Juliet».

 

Da Elton John ankom seremonien, sa han til reporterne at hans favoritt var Mary J. Bliges låt til filmen «The Help» - og at han ikke trodde Madonna hadde «en j ... sjanse». En journalist spurte ham om det var en krigserklæring, hvorpå Elton svarte at «nei, det er en presis uttalelse».

 

Madonna ble konfrontert med kommentaren, og svarte «måtte den beste mann vinne» - før hun spurte reporterne om Elton «hadde på seg kjole», ifølge Rumorfix.com.

 

Og det var popikonet som stakk av med prisen. I takketalen medga Madonna at hun var overrasket over å vinne. Hun skrev «Masterpiece» sammen med Jimmy Harry, Julie Frost og William Orbit.

(©NTB)

 

 


Les alt om Elton John og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews