Liz og Aruns indiske drømmenatt

(07.03.2007, sist oppdatert 07.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Liz Hurley vil tilbringe sin indiske bryllupsnatt i en luksussuite som svømmer over av herligheter, og med beliggenhet i palasset til en maharaja.

Umaid Bhawan Palace er med sine 347 rom nå gjort om til luksushotell, og har tidligere huset prins Charles og hans Camilla i denne luksussuiten, der maharajaens bestefar engang bodde.

 

Suiten er holdt i rosa og svart, og rundt den store dobbeltsengen er det fullt av antikviteter. Baderommet er på størrelse med en middels leilighet alene, og badekaret hugget ut av en marmorblokk, melder The Sun.

 

Liz Hurley giftet seg med sin halvt indiske forretningsmann Arun Nayar i hemmelighet i Storbritannia i forrige uke. Fredag gifter de seg på nytt i India, nettopp i dette palasset som ligger i Rajastan i nordvest-India.

 

19 private jetfly skal frakte de 250 bryllupsgjestene - blant dem Elton John - fra Mumbai til Jodhpur, der brudeparet vil stå og ta imot dem i palassets enorme hall. Men bryllupet foregår utendørs - ved et marmormonument på de grønne plenene. Da skal Arun ri frem på en hvit hest mot en sarikledd Liz, de skal på indisk vis utveksle blomsterkranser og gå rundt ilden syv ganger.

 

Men selv om Aruns svenske mor til venner har hevdet at maharajaen skal være vertskap, sier kilder til The Sun at han har forlatt palasset: Et celebritetsbryllup som har solgt seg til et blad er «ikke hans stil».

(©NTB)

 


Les alt om Elton John og Liz Hurley!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews