Lekekameratene klare for Eltons sønn

(29.12.2010, sist oppdatert 29.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det blir neppe mangel på lekekamerater for nyfødte Zachary Jackson Levon Furnish-John, den surrogatfødte sønnen til Elton John og hans partner David Furnish.

Parets venn, skuespilleren Neil Patrick Harris - kjent blant annet fra «How I Met Your Mother» - planlegger allerede leketreff mellom lille Zachary og sine egne tvillinger, født i oktober.

 

På Twitter-siden sin gratulerer Harris det nybakte foreldreparet varmt, og skriver videre at «jeg kan knapt vente til leketreff i Sør-Frankrike».

 

Neil Patrick Harris spiller jentefuten Barney Stinson i den amerikanske komiserien. Men privat ble han og partneren David Burtka nylig foreldre til tvillingene Harper Grace og Gideon Scott, også de født av en surrogatmor.

 

Elton John og David Furnish prøvde i fjor å adoptere den 14 måneder gamle, HIV-positive gutten Lev i Ukraina - men fikk nei. Men paret sa tidligere denne måneden til BBC at de akter å sørge for at Lev og broren «får det beste helsestellet, utdannelsen og familiemulighetene som de kan få».

(©NTB)

 


Les alt om Elton John!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.299 sec - 1 pageviews